Contact

Hoefsmidstraat 41,
3190 AA, Hoogvliet Rotterdam

Ma-Za 07:00-21:00

Doctor Nolenslaan 157,
6136 GM Sittard

Ma-Za 07:00-21:00

Voeg je header hier toe

Snel én Flexibel

Contact is snel gelegd

Wilt U meer weten, of meteen een afspraak maken? Bel 085-009-1562 of stuur een email en laat ons contact met U opnemen. Wij werken wij enkel met de modernste apparatuur, in onze vestigingen en desgewenst bij U op locatie. Snel, flexibel, en praktisch. Wij werken voor en met U.

 

Alle Medische Keuringen – Voor werkgevers, verzekeraars en particulieren

Wij zijn ervaren specialist in medische keuringen met een dekkend netwerk van keuringsartsen. Alle artsen zijn BIG geregistreerd en staan U ter beschikking in onze vestigingen en keuringslocaties. Op afspraak ook buiten kantoortijden, en bij U op locatie.

Met uitgebreide expertise, snelle service en flexibele planning bieden wij U praktische bedrijfs- en beroepskeuringen, preventief medisch onderzoek, vaccinaties en arbodienstverlening. Volledig conform protocollen en altijd voorzien van nuttig en praktisch advies. Of U nu een medische keuring voor de verlenging van Uw rijbewijs zoekt, medewerkers met een radiologische keuring moet voorzien, of op zoek bent naar kerndeskundigen voor Uw bedrijfsprocessen.

Vestigingen en keuringslocaties

Voor uw medische keuring, onderzoeken, opleidingen en overige arbodienstverlening kunt U op vele vestigingen terecht, èn op onze keuringslocaties. Op afspraak komen wij ook op een van Uw vestigingen.

Wij werken enkel met de modernste apparatuur, in onze vestigingen en desgewenst bij U op locatie. Snel, flexibel, en praktisch. Wij werken voor en met U.

Daarnaast werken wij enkel met artsen voorzien van uitgebreide ervaringen en gespecialiseerde registraties voor Uw sector. Zo zijn bijvoorbeeld voor alle arbo- en medische keuringen van offshore trajecten alle artsen NOGEPA gecertificeerd.

De specialist voor Uw medische keuring – en meer

Medische Keuringen, Preventief Medisch Onderzoek en Arbodienstverlening. Snel en flexibel. Bij U in de buurt, of op locatie!