Onze Diensten

Voor werkgevers, verzekeraars en particulieren.

Met uitgebreide expertise, snelle service en flexibele planning bieden wij U elke medische keuring voor bedrijf en beroep, preventief medisch onderzoek, vaccinaties en arbodienstverlening. Volledig conform protocollen en altijd voorzien van nuttig en praktisch advies.

Of U nu een medische keuring voor de verlenging van Uw rijbewijs zoekt, medewerkers met een radiologische keuring moet voorzien, of op zoek bent naar kerndeskundigen voor Uw bedrijfsprocessen.

Bij U in de buurt, of op locatie!

Wij werken in opdracht van o.a. investeerders, werkgevers, verzuimorganisaties, casemanagement bureaus en re-integratiebedrijven maar ook voor particulieren.
Gezonde samenwerking met ervaren bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, arbodeskundigen , HR managers, milieukundigen (HVK en MVK ), mediators en letselschadejuristen.
Gerichte adviezen en op maat gesneden dienstverlening op alle terreinen van arbodienstverlening, medische keuringen alsmede milieu en veiligheid.

Medische Keuring

Werken bij de brandweer, in de bouw, op een booreiland, het besturen van een trein of varen met een containerschip – er zijn veel bijzondere beroepen waar meer bij komt kijken dan vaak wordt aangenomen. Van keuring tot begeleidend onderzoek en advies, onze diensten geven U inzicht, overzicht en zekerheid. Met de juiste keuring zorgen wij ervoor dat mensen gezond aan het werk kunnen, zijn en blijven.

(Preventief) Medisch Onderzoek

Vroegtijdig inzicht geeft gezonde prikkels. Keuring op mogelijke risico’s is van interesse en belang voor zowel werknemer als werkgever, vroegtijdig signaleren is ten slotte van meer belang dan enkel als verzuimfactor.

Werknemers hebben standaard een wettelijk recht op een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO), uitbreidbaar tot Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wij voorzien in diensten die beide onderzoeken voor U uitvoeren voor inzichten in gezondheidseffecten en knelpunten in welzijn en arbeidsomstandigheden.

Vaccinatie

Voor gezond en goed werk is een goede voorbereiding altijd noodzakelijk, helemaal als U er voor op reis moet. Goede voorbereiding is belangrijk om vervelende ziekten op vakantie te voorkomen. Een verre reis betekent echter ook risico’s voor uw gezondheid. Niet alleen in de tropen, maar ook in landen dichterbij huis kunt u een infectieziekte oplopen, zoals Hepatitis A of diarree. Om gezond weer terug te komen is een goede voorbereiding belangrijk. Wij helpen u graag daarbij.

Arbodienstverlening

Een gezonde bedrijfsvoering bestaat uit meer dan actieve verzuimbegeleiding en -beheersing. Positieve, energieke en betrokken werknemers zijn van cruciaal belang. Deze mensen hebben meer plezier, leveren betere prestaties en hebben minder vaak verzuim. Als ze een keer ziek zijn, herstellen ze sneller en zijn ze sneller aan de slag. Wenst U meer informatie, neem contact met ons op, wij zijn U graag van dienst.

Verzuim: beheer, beleid & begeleiding

Een gezonde bedrijfsvoering bestaat uit meer dan actieve verzuimbegeleiding en -beheersing. Positieve, energieke en betrokken werknemers zijn van cruciaal belang. Deze mensen hebben meer plezier, leveren betere prestaties en hebben minder vaak verzuim. Als ze een keer ziek zijn, herstellen ze sneller en zijn ze sneller aan de slag.

Opleidingen

Veiligheid is een vitaal aspect van werk en werkomstandigheden. Training en opleiding van Uw werknemers is een productieve investering, voor werknemer èn werkgever.

Milieu en Veiligheid

Ons netwerk voorziet in generalisten en specialisten die vrijwel al uw vragen op milieu-, veiligheids- en arbogebied kunnen beantwoorden. Milieu en Veiligheid hoeft geen moeras te zijn met onze diensten.

Expertise Letselschade

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval vindt altijd onverwacht plaats. Wanneer er sprake is van letsel, kan zo´n ongeval bovendien grote gevolgen hebben voor degene die het overkomt. Er is meestal niet alleen sprake van persoonlijk leed, maar ook van financiële schade op diverse gebieden.