Keuren buiten werktijd

Snel en flexibel keuren, ook buiten werktijd

Een medische keuring komt vaak als een verplichting die er tussen door moet, moeilijk in te plannen met de vele reguliere afspraken en verplichtingen van & voor bedrijven en hun medewerkers. De medische keuring hoeft echter geen noodzakelijk kwaad te zijn, wij zijn tenslotte ook buiten werktijd actief. Door de week, maar ook in het weekend.

Zo kan de chauffeur na zijn route langskomen voor zijn of haar code 95 keuring. Is er een haastklus? Is er iemand uitgevallen en zoekt U voor Uw vervanging een medische keuring perslucht met spoed? Moeten mensen snel verzameld worden om vroeg aan de slag te gaan met een nieuw project? Prima, dan belt U ons en wij zorgen er voor dat ze van te voren klaar staan met hun pas en certificaat. In de vroege ochtend, of de avond van te voren zelfs. Op afspraak kan dat ook bij U op het bedrijf, of op locatie.

Gericht medisch onderzoek

Omdat wij gericht medisch onderzoek uitvoeren is het mogelijk om met hoge flexibiliteit ook in te zetten op kostenbeheersing en volume. Wij doen exact die onderzoeken welke de arts in staat stellen een oordeel te vormen voor gezondheid en veiligheid conform wettelijke eisen en richtlijnen. Dat doen we met zorg, en zorgvuldigheid. En omdat we met de modernste apparatuur in huis werken – maar ook mobiel – zijn resultaten van onderzoeken voor beroepsmatige keuringen vaak al tijdens de afspraak bekend.

Bijzondere aandacht voor bijzondere beroepen. Werken bij de brandweer, in de bouw, op een booreiland, het besturen van een trein of varen met een containerschip – er zijn veel bijzondere beroepen waar meer bij komt kijken dan vaak wordt aangenomen Een medische keuring is niet enkel een zaak van verplichtingen, maar van groot belang voor veiligheid èn gezondheid. Keuren buiten werktijd maakt het vaak een stuk makkelijker voor mens en bedrijf.

De voordelen op een rij:

  • Gespecialiseerde kennis en apparatuur
  • Gericht onderzoek
  • Snelle en flexibele planning
  • In de buurt
  • Of op locatie

Kortom: wij zetten in op snelle en flexibele planning, gerichte uitvoering en kostenbeheersing. Neem contact op voor meer informatie, of maak meteen een afspraak.