Medische Keuring Noord

Centraal gelegen in Zuid-Holland vindt U in Rotterdam Hoogvliet onze vestiging Medische Keuringen Noord. Bel 085-009-1562 voor Uw afspraak!

Rotterdam Hoogvliet – Vestiging Medische Keuringen Noord

Centraal gelegen in Zuid-Holland met uitmuntende bereikbaarheid voor industrieterreinen en uitvalswegen vindt U in Rotterdam Hoogvliet onze vestiging Medische Keuringen Noord. Bel 085-009-1562 voor meer informatie of Uw afspraak!

Dienstverlening

Medische Keuringen Noord

Hoefsmidstraat 41,
3190 AA, Hoogvliet Rotterdam

Ma-Za 07:00-21:00

085-009-1562

noord@medischekeuringen.net

Plan Uw route

Post

Natuurlijk zijn wij ook op de traditionele manieren bereikbaar. Vaak, bijvoorbeeld voor verwerking medische data is dat ook noodzakelijk.

Medische Keuringen

Een professionele dienstverlener op alle terreinen van arbo dienstverlening, medische keuringen en milieu & veiligheid. Wij zijn er voor werkgever, werknemer èn verzekeraar en richten ons op het faciliteren en verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers voor betere, gezondere en productievere prestaties.

Postbus 14, 6130AA,
Sittard

Voor vragen omtrent procedures: bel 085-009-1562. Bereikbaar Ma-Za 07:00-21:00.

Medische Keuringen

Werken bij de brandweer, in de bouw, op een booreiland, het besturen van een trein of varen met een containerschip – er zijn veel bijzondere beroepen waar meer bij komt kijken dan vaak wordt aangenomen. Van keuring tot begeleidend onderzoek en advies, onze medische keuringen geven U inzicht, overzicht en zekerheid. Met de juiste keuring zorgen wij ervoor dat mensen gezond aan het werk zijn en blijven. Is Uw bedrijf actief in of in de omgeving van Rotterdam? Dan zit U helemaal goed bij ons.

Overzicht Keuringen

Preventief Medisch Onderzoek

Verplicht conform de Arbowet, een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) geeft U en Uw werknemer goede, gezonde en praktische inzichten om verzuim te voorkomen. Wij voeren PMO’s uit bij U op locatie.

Meer informatie PMO

Vaccinaties

Vaccinaties voor op reis, en voor het werk. Bij U in de buurt van Rotterdam en omstreken, of bij U op locatie. Met actueel advies, praktische informatie voor alle bestemmingen.

Meer informatie Vaccinatie

Arbodienstverlening

Onze artsen, medisch personeel en kerndeskundigen voorzien dagelijks vele bedrijven en organisaties van op maat gesneden advies en praktische ondersteuning.

Meer informatie Arbodienstverlening

Medische Keuring Hoogvliet Rotterdam