Medische Keuring Sittard

Centraal gelegen in Limburg vindt U in Sittard onze vestiging Medische Keuringen Noord. Bel 085-009-1562 voor Uw afspraak!

Sittard – Vestiging Medische Keuringen Zuid

Centraal gelegen in Limburg met uitmuntende bereikbaarheid voor industrieterreinen en uitvalswegen vindt U in Sittard onze vestiging Medische Keuringen Zuid. Bel 085-009-1562 voor meer informatie of Uw afspraak!

 

Dienstverlening

 

Medische Keuringen Zuid

Doctor Nolenslaan 157,
6136 GM Sittard

Ma-Za 07:00-21:00

085-009-1562

zuid@medischekeuringen.net

Plan Uw route

 

Post

Natuurlijk zijn wij ook op de traditionele manieren bereikbaar. Vaak, bijvoorbeeld voor verwerking medische data is dat ook noodzakelijk.

Medische Keuringen

Een professionele dienstverlener op alle terreinen van arbo dienstverlening, medische keuringen en milieu & veiligheid. Wij zijn er voor werkgever, werknemer èn verzekeraar en richten ons op het faciliteren en verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers voor betere, gezondere en productievere prestaties.

Postbus 14, 6130AA,
Sittard

Voor vragen omtrent procedures: bel 085-009-1562. Bereikbaar Ma-Za 07:00-21:00.

 

Medische Keuringen

Werken bij de brandweer, in de bouw, op een booreiland, het besturen van een trein of varen met een containerschip – er zijn veel bijzondere beroepen waar meer bij komt kijken dan vaak wordt aangenomen. Van keuring tot begeleidend onderzoek en advies, onze medische keuringen geven U inzicht, overzicht en zekerheid. Met de juiste keuring zorgen wij ervoor dat mensen gezond aan het werk zijn en blijven. Is Uw bedrijf actief in of in de omgeving van Sittard? Dan zit U helemaal goed bij ons.

 

Overzicht Keuringen

 

Preventief Medisch Onderzoek

Verplicht conform de Arbowet, een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) geeft U en Uw werknemer goede, gezonde en praktische inzichten om verzuim te voorkomen. Wij voeren PMO’s uit bij U op locatie.

 

Meer informatie PMO

 

Vaccinaties

Vaccinaties voor op reis, en voor het werk. Bij U in de buurt van Sittard en omstreken, of bij U op locatie. Met actueel advies, praktische informatie voor alle bestemmingen.

 

Meer informatie Vaccinatie

 

Arbodienstverlening

Onze artsen, medisch personeel en kerndeskundigen voorzien dagelijks vele bedrijven en organisaties van op maat gesneden advies en praktische ondersteuning.

 

Meer informatie Arbodienstverlening

 

Medische Keuring Sittard