Vestigingen en keuringslocaties

U kan op vele vestigingen en keuringslocaties terecht - maar op afspraak ook bij U thuis of op het werk. Bel 085-009-1562 voor meer informatie.

Vestigingen en keuringslocaties

Voor uw medische keuring, onderzoeken, opleidingen en overige arbodienstverlening kunt U op vele vestigingen terecht, èn op onze keuringslocaties. Op afspraak komen wij ook op een van Uw vestigingen.

Wij werken enkel met de modernste apparatuur, in onze vestigingen en desgewenst bij U op locatie. Snel, flexibel, en praktisch. Wij werken voor en met U.

Daarnaast werken wij enkel met artsen voorzien van uitgebreide ervaringen en gespecialiseerde registraties voor Uw sector. Zo zijn bijvoorbeeld voor alle arbo- en medische keuringen van offshore trajecten alle artsen NOGEPA gecertificeerd.

 

Bel 085-009-1562 voor meer informatie of een afspraak!

 

Vestigingen

Onze vestigingen zijn beschikbaar binnen èn buiten kantoortijden, in het weekend en voor spoedgevallen.

 

Rotterdam

Medische Keuringen Noord

Hoefsmidstraat 41,
3190 AA, Hoogvliet Rotterdam

Ma-Za 07:00-21:00

085-009-1562

noord@medischekeuringen.net

Plan Uw route

Sittard

Medische Keuringen Zuid

Doctor Nolenslaan 157,
6136 GM Sittard

Ma-Za 07:00-21:00

085-009-1562

zuid@medischekeuringen.net

Plan Uw route

 

Keuringslocaties

Onze keuringslocaties zijn beschikbaar binnen kantoortijden, maar op afspraak ook daarbuiten.

 

Voor meer dan Medische Keuringen alleen.

Een gezonde bedrijfsvoering bestaat uit meer dan actieve verzuimbegeleiding en -beheersing. Positieve, energieke en betrokken werknemers zijn van cruciaal belang. Deze mensen hebben meer plezier, leveren betere prestaties en hebben minder vaak verzuim. Als ze een keer ziek zijn, herstellen ze sneller en zijn ze sneller aan de slag.

Wenst U meer informatie over onze arbodienstverlening, expertise letselschade of opleidingen en trainingen, neem contact met ons op. Wij zijn U graag van dienst.

 

Uw partner in medische keuringen

Wij zijn ervaren specialist in bedrijfskeuringen met een dekkend netwerk van keuringsartsen. Alle artsen zijn BIG geregistreerd en staan U ter beschikking in onze vestigingen, keuringslocaties en op afspraak ook gewoon bij U op locatie. Binnen, en buiten kantoortijden.

Met uitgebreide expertise, snelle service, flexibele planning en doorlooptijd bieden wij U hoog kwalitatieve bedrijfs- en beroepskeuringen. Voor werkgever, verzekeraar en werknemer. Volledig conform protocollen en altijd voorzien van nuttig en praktisch advies. Dit maakt ons Uw ideale partner in medische keuringen.

 

Uw partner in verzuim

Vanuit onze vestigingen en keuringslocaties voorzien wij in landelijk dekkende arbodienstverlening met praktische en proactieve aanpak.

Als expert op terreinen van verzuim en arbodienstverlening werken wij voor, en met U. Zo zorgen wij voor een gezond en productief bedrijf, met verlaging in verzuim en uitval èn verhoging van motivatie en participatie van Uw mensen.

Met inzet van een netwerk van gemotiveerde en ervaren specialisten houden wij de lijnen kort en ondersteunen we U met keur en keuze in specialistische diensten in schadelastbeperking. Met alle mogelijkheden onder een dak zijn wij Uw partner in verzuim.